Çfarë është aplikimi eyeliner-dipliner ?

  • Mund të normalizojë sytë shumë të mëdhenj
  • Mund të bëjë që sytë ngjitur të duken më të ndarë
  • Sytë e vegjël mund t'i bëjnë ata të duken më të mëdhenj
  • Sytë e thjeshtë mund t'i bëjnë ata të duken më ekzotikë

Përpara aplikimit të procedurave me eyeliner ose dipliner, bëhet një dizajn i personalizuar duke marrë parasysh strukturën e syve dhe fytyrës. Ky aplikacion, i cili është bërë pak mbi qerpikët tanë të qepallave, mund të ndryshojë sipas formës së syve të personit si i hollë, i trashë, me bisht ose pa bisht. Procedura fillon me anestezionin e zonës së syve me një krem anestezik. Me ndihmën e mikrogjilpërës, pigmenti i dhënë në fund të qerpikëve ndihmon për të siguruar një pamje sikur të ishte vizatuar një laps në fund të qerpikëve. Është normale të shfaqen efekte anësore si ënjtje, mavijosje ose skuqje pas aplikimit. Në 24 orët e para pas aplikimit, këto efekte anësore do të ulen ose zhduken plotësisht vetë.


Dallimi midis eyeliner dhe dipliner

  • Eyeliner është një proces i përhershëm pigmentimi i aplikuar në qepallë, trashësia e të cilit ndryshon sipas strukturës së syrit. Ka një qëndrueshmëri të paktën 2-3 vjet. Nëse përdoret një pigment i koncentruar, ky proces zgjatet.
  • Dipliner aplikohet në fund të qerpikëve; Qëllimi i tij është të qartësojë sytë tuaj dhe t'i bëjë qerpikët tuaj të duken më intensivë dhe më voluminoz se sa janë, dhe është një proces i përhershëm pigmentimi. Ka një qëndrueshmëri mesatare prej të paktën 1 - 1,5 vjet.